fbpx

MATKA: Pääsiäinen Sevillassa 10.-11.4.

Sivupolku:Etusivu->KAIKKI, MATKAT, PROMO->MATKA: Pääsiäinen Sevillassa 10.-11.4.
Ladataan Tapahtumat

Oppaana Liisa Väisänen.

Alustava hinta-arvio: 265 €, jäsenet 255 €.
Hinta: per henkilö kahden hengen huoneessa.

Teethän varauksen 19.2. mennessä. Varausmaksu on 100 €.

Pyydämme lopullisen tarjouksen matkatoimistolta 19.2., varauksen voi perua, jos hinta nousee alustavasti ilmoitetusta. Nouda ohjelma opistolta tai Suomelasta!

Ilmoittautumiset/varaukset: Sofia-opiston tai Suomelan toimistoilla tai sähköpostitse: info@sofiaopisto.net tai tj@suomela.info.

 

Pääsiäinen on koko Andalusiassa suuren juhlan aikaa, mutta missään se ei ole yhtä näyttävä kuin Sevillassa. Kaksipäiväinen retki perehdyttää paitsi pääsiäisen perinteisiin yleensä, niin mahdollistaa varmasti koko Euroopan näyttävimmän pääsiäiskulkueen näkemisen. Tunnelma on huimaava.

Retken ohjelman täydentää käynti Sevillan Taidemuseossa, jossa keskitymme erityisesti pääsiäisen teemaan.

Lähtö Fuengirolasta perjantaina klo 9.00, matkan varrella pidetään n.  30 minuutin tauko. Saavumme Sevillaan noin kello 13. Poikkeamme ensin Plaza España -aukiolla, katsomme erityisesti Sevillan provinssin pienen osaston, joka jo näyttää meille pääsiäisen merkityksen Sevillassa. Tämän käynnin jälkeen ajamme hotellille.

Vapaata aikaa lounastaa.

Lounaan jälkeen kokoonnumme hotellilla noin klo 16.30-17.00 ja lähdemme jalkaisin katselemaan pitkäperjantain kulkueita. Puente Trianalla näemme n. klo 17.30 El Cachorro -veljeskunnan kulkueen (tarkat ajat vahvistetaan myöhemmin, mutta ennen oli näin). Seuraamme heitä kohden katedraalin alueita nähdäksemme lisää veljeskuntia. Kulkueet kestävät koko illan ja yön aina klo 03.00 saakka. Kukin voi palata hotellille omaan tahtiinsa.

Lauantaina aamiaisen jälkeen klo 10.30 tapaaminen hotellilla, lähdemme jalkaisin kohden Sevillan taidemuseota. Laukut jätämme jo hotellin laukkuvarastoon.

Teemme noin kahden tunnin kierroksen museossa, jonka jälkeen vapaata aikaa lounastaa. Kokoonnumme keskustassa klo 15.30 katselemaan pääsiäislauantain kulkueita. Paikka sovitaan tarkasti, kun reitit vuodelle 2020 on vahvistettu.

Kokoontuminen hotellilla klo 18.00, jolloin lähdemme takaisin Fuengirolaan. Noin puolen tunnin tauko matkalla. Perille saavumme noin klo 21.30.

Tiedot

Alkaa:
10 huhtikuun @ 09:00
Loppuu:
11 huhtikuun @ 21:30
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

Sofia-opisto