Suomelan jäsenille golfin Open Day Cerrado del Águilassa!

Sivupolku:Etusivu->GOLF->Suomelan jäsenille golfin Open Day Cerrado del Águilassa!
Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Suomelan jäsenillä on 20. maaliskuuta ainoalaatuinen mahdollisuus aloittaa golfharrastus tai parantaa taitojaan kun Cerrado del Aguilan harjoituskentällä vietetään avoimien ovien päivää.

Tapahtuman rehtorina toimii ammattivalmentaja Tuomas Sistonen PGA.

Golfpäivä alkaa klo 12 puttiviheriöllä ja kestää kaksi tuntia, jona aikana jäsenillemme tarjoutuuu mahdollisuus saada ensikosketus golfiin tai apua mihin tahansa ”golfvaivaansa”. Kahden tunnin harjoitus- ja opetusjakson ajaksi kenenkään ei tarvitse etukäteen varata aikaa tai ilmoittautua. Riittää kun vain ilmestyy klo 12 – 14 rangelle.

Opetusjakson jälkeen klubilla on kahvitilaisuus, jonka aikana voi kysellä asioista Tuomakselta ja saada vihjeitä harjoitteluunsa.

Open Day maksaa osanottajalle kahvitteluineen 5 euroa.

Ensimmäinen Open Day pidetään kokeiluluontoisesti ja mikäli se riittävästi kiinnostaa jäsenistöämme, homma uusitaan 24. huhtikuuta klo 12 alkaen. Tapahtuman ohjelma on sama kuin ensimmäisellä kerralla.

– Tavoitteena on, että avoimesta päivästä tulee pysyvä käytäntö, jos kinnostusta on riittävästi. Tavoittelemme sitä, että voimme toistaa tapahtuman kerran kuussa ensi syksystä alkaen, sanoo Tuomas Sistonen.

Tiedot

Päivämäärä:
20.3.2019
Aika:
12:00 - 14:00
Tapahtumaluokka:
Go to Top