Ladataan Tapahtumat

Viime kesänä pelattu Suomelan kesäkilpailu Kotkassa ei suinkaan jää viimeiseksi Suomelan golfaajien kesätapahtumaksi. Seuraava Suomelan kesäkisa pelataan upeissa maisemissa Revontuli golfin kentällä Hankasalmella keskiviikkona 17.7.2019 klo 10.00 alkaen.

Nopeimmat ovat jo ehtineet ilmoittautua kisavastaavalle Hilkka Pomellille, viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.7.  Ilmoittaudu joko sähköpostitse hilkka.pomell@luukku.com tai puhelimella numeroon puh. 358 50 358 5268.

Kilpailun hinta 55 euroa, joka sisältää aamulla kahvin ja suolaisen, kilpailumaksun ja ruokailun ravintola Loimun noutopöydästä, joka on vuodesta toiseen ollut herkullinen ja riittoisa. Lisäksi peritään palkintomaksu 5 euroa ja se maksetaan Hilkalle.

Pelaaja, joka majoittautuu kisaa edeltäväksi yöksi Revontuleen, saa pelata kisaa edeltävänä päivänä golfkierroksen hintaan 30 euroa.

Majoitus Revontulen hotellihuoneissa, jotka sijaitsevat päärakennusta ja ravintolaa vastapäätä kaksikerroksisessa rivitalossa

  • 2 hengen huoneessa 45 euroa/ hlö/vrk
    • 1 hengen huoneessa 70 euroa/ hlö/vrk

Hinta sisältää hotellisaunan ja aamiaisen. Lisävuorokausi 40 euroa/henkilö 2 hengen huoneessa, 65 euroa 1 hengen huoneessa.

Majoitus Revontulen mökeissä

Aurora-, Iso-Karhu- ja Pikku-Karhu -mökeissä (2 makuuhuonetta, olohuone/keittiö, sauna, wc ja terassi) tarjolla majoitusta palvelupaketilla 50 euroa/hlö sisältää liinavaatteet, aamiaiset, loppusiivouksen. Tämä pakettihinta on voimassa, mikäli samaan mökkiin majoittautuu 4 henkilöä.

Revontulessa on mahdollisuus myös rantasaunomiseen ja savusaunomiseen. https://revontuli.fi/fi/majoitus

Tiedustelut niistä ja muista kenttään liittyvistä asioista tarja.seppi@revontuli.fi tai puh. 014 8448 291, 040 590 3882.