AJANKOHTAISTA -KANSIOSSA OLEVAT TIEDOTTEET
(punaisella korostetuista kohdista aukeaa linkki suoraan kuvaan, tiedotteeseen, sähköpostiosoitteeseen tai nettisivuille)
(vieritä tekstiä näytöllä alaspäin, jotta saat haluamasi jutun näkyviin)

Messilän kesäkisat by Hierontapiste Koivu
Suomelan pelipaitoja on ostettavissa
Peliseuraa ja kimppakyytejä harjoituspeleihin ja kisoihin

Puheenjohtajan pitämä esitys 3.3.2020 kevätkokouksessa
Muistio 4.2.2020 golfkerhon kuukausikokouksesta
Suomelan jäsenetusopimukset kalenterivuonna 2020

Doodle -ilmoittautumisen ohjeet
Ready golf -ohjeet

Suomelan golfkerhon perinteiset kesäkisat Nyt on aika ilmoittautua 5.8.2020 Messilässä pelattavaan Suomelan golfkerhon kesäkisaan.  Osallistumisoikeutta kisaan ei rajoiteta tiukkapipoisesti vaan Suomelan golfarin kaverikin voi ilmoittautua mukaan kisaan vaikkei olisikaan Suomelan jäsen.

Ilmoittautumisaika päättyy 31.7. Mikäli saamme mukaan vähintään 40 pelaajaa, pelaamme kisan yhteislähtönä. Joka tapauksessa kisa alkaa klo 9.30.

Osallistumismaksu on 70 euroa, mikä sisältää myös kisan jälkeisen lounaan ja tulospalvelun kentän puolesta. Pelaajilta ei kerätä palkintomaksuja, koska palkintoina jaetaan Hierontapiste Koivun lahjakortteja, jotka käyvät maksuna yrityksen toimipisteissä niin Lahdessa kuin Fuengirolassakin.
Kisaa edeltävänä ja/tai seuraavana päivänä on mahdollista pelata 30 euroa per kierros, lippuja voi kysyä Keijo Laineelta, puh. 0400 352 557, sähköposti keijo.laine@pp2.inet.fi. Jaettu buggy maksaa 15 euroa per pelaaja, mutta kenttähän on sellainen, että terveillä jaloilla sen kiertää kävellen.

Tasoitustiedot kerätään ilmoittautuneilta 1.8. Kisavastaavana toimii Keijo Laine apunaan Jukka Nikkanen.

Messilän kerhomme jäsenille tekemä majoitustarjous on luettavissa tästä.

Seurahuone tarjoaa majoitusta seuraavasti:
* 1 hengen huone 112 euroa yö, kahden hengen huone 137 euroa yö
* hinta sisältää aamiaisen
* nettivarauskoodi BFUEN200804
* maksu varauksen yhteydessä
* tarjous voimassa 31.7. asti

Ilmoittautuminen kisaan tapahtuu tästä.

Suomelan pelipaitoja on ostettavissa Suomelan toimistosta. Adidas-paidan hinta on alennettu 25 euroon, vanhojen Callaway-paitojen hinta on nyt vain 15 euroa.
Myytävänä olevien paitojen varastotilanteen näet tästä.

Peliseuraa ja kimppakyytejä harjoituspeleihin ja kisoihin
Jos haluat etsiä peliseuraa eri kentille (niin tavallisille pelikierroksille kuin kisoihinkin) tai haluat/tarjoat kimppakyytiä, voit syöttää omat tietosi “Kimppa”-ohjelmaamme tästä. Kun haluat tarkastella muiden syöttämiä (ja miksei omiasikin) tietoja, klikkaa tähän.

Jos haluat antaa palautetta palvelun toimivuudesta tai Sinulla on kehitysajatuksia, laita sähköpostia tästä.

Jottei Sinun aina tarvitsisi palata tälle sivulle hoitaaksesi kimppa-asioita, tallenna nämä sivut kirjanmerkkeihisi. Nettisivustomme päivittäjä poistaa kuukausittain vanhentuneet ilmoitukset. Huomaa, että asiakirja on julkisesti netissä!

Suomelan jäsenetusopimukset kalenterivuonna 2020. Suomelan jäsenetusopimuksista osa on voimassa kalenterivuoden kerrallaan, joidenkin voimassaolo on sama kuin kerhomme toimintakausi eli suurin piirtein 1.10.-31.12. & 1.1.- johonkin asti kevättä ja joissakin tapauksissa (esim. Miraflores) kenttä antaa hintoja vain lyhyemmiksi jaksoiksi kerrallaan.

Nyt alkuvuodesta on uudet hinnat Lauroon täksi vuodeksi. Hinnat eivät ole nousseet, uutuutena kuitenkin hinnaston kohta :”10 GREENFEES*: 400€ * (+ 3 € in High season), Valid for 1 + 3 guests.” Tällä Lauro on korjannut aiemmista sopimuksista puuttuneen kohdan, jonka mukaan he perivät high seasonilla 3 euroa ylimääräistä per pelikierros per pelaaja. Mutta erinomaisena lisäetuna on pidettävä sitä, että kun pelaajalla on tämä 10 kerran kortti, pelikierrokselle voi ottaa kolme kaveria pelaamaan tähän etuhintaan.

Myös Calanovan jäsenetuhinnat on päivitetty. Kenttä on nostanut hintojaan, mutta jäsenetuhintamme säilyivät entisellään.

Cerrado del Águilan hinnat ovat tälle vuodelle samat kuin viime vuonna, hinnasto päivitetty sivuillemme kohtaan “Sopimuskentät ja jäsenedut”.

Alhaurinin kanssa on neuvoteltu hinnat vuodelle 2020, hinnasto päivitetty.