AJANKOHTAISTA -KANSIOSSA OLEVAT TIEDOTTEET
Ready golf
Doodle -palvelu
Yhteistyökumppaneita Golfkerhollemme
Uusina tapahtumina syksyn kilpailukalenteriin
Kauden 2019-2020 golfkilpailut
Golfkerhon tapahtumakalenteri android-puhelimeesi
Suomelan pelipaitoja on ostettavissa
Puheenjohtajan puheenvuorot kauden 2019-2020 kuukausikokouksissa
(vieritä tekstiä näytöllä alaspäin, jotta saat haluamasi jutun näkyviin)

Ready golf -ohjeisiimme voit tutustua täällä. Tavoitteena on, että pelaamme kaudella kisoja, joissa peli etenee sujuvasti ja rytmikkäästi. Pidetään huoli, että näköyhteys edellä pelaavaan ryhmään säilyy.

Doodle -palvelu on moderni ja tehokas tapa käsitellä ilmoittautumisia. Doodlen avulla hoidamme kisailmoittautumiset tänä syksynä kisoissa, joihin olemme onnistuneet saamaan yhteistyökumppanin. Ohjeet doodlen käyttämiseen löydät tästä.

Yhteistyökumppaneita Golfkerhollemme. Kerhon ensimmäisen yhteistyösopimuksen allekirjoitti Hierontapiste Koivu, joka toimii Los Bolichesin juna-aseman vieressä. Yhtiön nimikkokisa “Copa de Koivu” käydään perjantaina 13.12. El Chaparallin kentällä, jolla emme ole aiemmin pelanneetkaan. Ensimmäinen yhteistyökumppanin kanssa käytävä kisa pelataan kuitenkin jo sunnuntaina 8.12. Laurossa. Junakadulla Los Bolichesissa toimiva Ewald´sin ruokakauppa on vaihtanut omistajaa (ja nimeä, uusi nimi on “New Ewald´s)  ja perinteinen Lauron Kinkkukisa on siksi jatkossa “New Ewald´sin Kinkkukisa”. Syyskauden kilpailut päättää “Copa de Taksi Simonen”, joka pelataan tiistaina 17.12. Santanan kentällä. Ennakko-, lentokenttä-, VIP- ja Kela-kuljetuksiin erikoistunut taksiyritys toimii kotimaassamme pääkaupunkiseudulla. Kannattakaamme tukijoitamme vastavuoroisesti käyttämällä heidän palveluitaan.

Tuoreimmaksi yhteistyökumppaniksemme meillä on ilo ilmoittaa tervespalveluja tarjoava Vithas Xanit, jonka mukaan nimetään Calanovassa kisattavat kilpailut 3.12.2019 ja 23.1.2020.

Kauden 2019-2020 golfkilpailut ja muut tapahtumamme näet tästä.   Tapahtumat ovat myös golfkerhon nettisivujen kalenteriosiossa, jossa näkyy myös kunkin kisapäivän kohdalla linkki kisailmoittautumiseen tai kilpailukutsuun, ilmoittautumisen päätyttyä lähtöluettelo sekä kisan jälkeen tulosluettelo. Mikäli kilpailuista on kirjoitettu erillinen juttu, se löytyy golfkerhon blogista.

Uusina tapahtumina kalenteriin on lisätty Miguel Ángel Jiménez Golf Academy -kentän Avointen ovien päivä suomelalaisille perjantaina 15.11. ja samalla kentällä pelattava kisa perjantaina 22.11. Molemmista tapahtumista on lisätiedot golfin kalenterissa ko. päivien kohdalla.

Golfkerhon tapahtumakalenteri android-puhelimeesi. Haluatko välttyä kilpailupäivien ja muiden golfkerhomme tapahtumien syöttämiseltä kalenteriisi? Haluatko, että Sinulla on aina ajantasaisina Suomelan golfkerhon tapahtumat kalenterissasi. Lisää itsellesi tili: suomela.golfkerho@gmail.com, salasana 01102019SM. Toimii mainiosti niillä, joilla on oma henkilökohtainen gmail-sähköpostitili.

Suomelan pelipaitoja on ostettavissa Suomelan toimistosta. Adidas-paidan hinta on 40 euroa, vanhojen Callaway-paitojen hinta on 20 euroa.
Myytävänä olevien paitojen varastotilanteen näet tästä.

Puheenjohtajan puheenvuorot kauden 2019-2020 kuukausikokouksissa.
Kausi alkoi 37 golfarin voimin kuukausikokouksella 7.10. klo 18 Suomelan salissa. Lue puheenjohtajan pitämän esityksen sisältö pdf-dokumenttina tästä.
Marraskuun kuukausikokouksessa 4.11. kaikkien aikojen läsnäoloennätys. Lue puheenjohtajan pitämän esityksen sisältö pdf-dokumenttina tästä.