AJANKOHTAISTA -KANSIOSSA OLEVAT TIEDOTTEET
Lataa Suomela -applikaatio android-puhelimeesi
Etsitään vapaaehtoisia työntekijöitä Lauro Finnish Openiin 3.-5.1.2020
Suomelan Golfkerhon joulukuun 2019 kuukausikokouksen pöytäkirja, lue tästä.
Kauden 2019-2020 golfkilpailut
Ready golf
Doodle-ilmoittautumiset
Yhteistyökumppaneita Golfkerhollemme
Golfkerhon tapahtumakalenteri android-puhelimeesi
Suomelan pelipaitoja on ostettavissa
Puheenjohtajan puheenvuorot kauden 2019-2020 kuukausikokouksissa
(vieritä tekstiä näytöllä alaspäin, jotta saat haluamasi jutun näkyviin)

Lataa Suomela -applikaatio android-puhelimeesi Googlen Play-kaupasta tai tästä. Applikaatiolla Suomelan sivut toimivat kännykässäsi paljon paremmin kuin selaimen kautta. IOS-versio on odotettavissa vielä vuoden 2019 loppuun mennessä. Käyttäjäkokemuksistasi voit kirjoittaa tänne.

Etsitään vapaaehtoisia työntekijöitä Lauro Finnish Openiin 3.-5.1.2020. Järjestelyistä vastaa FugeTeam. Vahvistamme yhteistyötämme Tapani Saarentolan ja TS Golf Academyn kanssa. Etsimme nyt Suomelan golfareiden joukosta 20 vapaaehtoista kyseisiin kisoihin. Vapaaehtoiseksi haluavan ei tarvitse työskennellä jokaisena kisapäivänä eikä välttämättä kokonaisia päiviä, sen vuoksi tarvitsemme näinkin ison määrän vapaaehtoisia. Voit ilmoittaa halukkuutesi tässä.

Suomelan Golfkerhon joulukuun 2019 kuukausikokouksen pöytäkirja on luettavissa tästä.

Kauden 2019-2020 kilpailukalenteri on tässä.

Ready golf -ohjeisiimme voit tutustua täällä. Tavoitteena on, että pelaamme kaudella kisoja, joissa peli etenee sujuvasti ja rytmikkäästi. Pidetään huoli, että näköyhteys edellä pelaavaan ryhmään säilyy.

Doodle -palvelu on moderni ja tehokas tapa käsitellä ilmoittautumisia. Doodlen avulla hoidamme kisailmoittautumiset tänä syksynä kisoissa, joihin olemme onnistuneet saamaan yhteistyökumppanin. Ohjeet doodlen käyttämiseen löydät tästä.

Yhteistyökumppaneita Golfkerhollemme. Kerhon ensimmäisen yhteistyösopimuksen allekirjoitti Hierontapiste Koivu, joka toimii Los Bolichesin juna-aseman vieressä. Yhtiön nimikkokisa “Copa de Koivu” käydään perjantaina 13.12. El Chaparallin kentällä, jolla emme ole aiemmin pelanneetkaan.  Junakadulla Los Bolichesissa toimiva Ewald´sin ruokakauppa on vaihtanut omistajaa (ja nimeä, uusi nimi on “New Ewald´s)  ja perinteinen Lauron Kinkkukisa on siksi jatkossa “New Ewald´sin Kinkkukisa”. Kisa pelataan Laurossa 8.12.

Tuoreimmaksi yhteistyökumppaniksemme meillä on ilo ilmoittaa tervespalveluja tarjoava Vithas Xanit, joka on lahjoittanut palkinnot Calanovassa 3.12.2019 “I Torneo de Golf Vithas Xanit”  ja 23.1.2020 “II Torneo de Golf Vithas Xanit” pelattaviin kisoihin.

Golfkerhon tapahtumakalenteri android-puhelimeesi. Haluatko välttyä kilpailupäivien ja muiden golfkerhomme tapahtumien syöttämiseltä kalenteriisi? Haluatko, että Sinulla on aina ajantasaisina Suomelan golfkerhon tapahtumat kalenterissasi. Lisää itsellesi tili: suomela.golfkerho@gmail.com, salasana 01102019SM. Toimii mainiosti niillä, joilla on oma henkilökohtainen gmail-sähköpostitili.

Suomelan pelipaitoja on ostettavissa Suomelan toimistosta. Adidas-paidan hinta on 40 euroa, vanhojen Callaway-paitojen hinta on 20 euroa.
Myytävänä olevien paitojen varastotilanteen näet tästä.

Puheenjohtajan puheenvuorot kauden 2019-2020 kuukausikokouksissa.
Kausi alkoi 37 golfarin voimin kuukausikokouksella 7.10. klo 18 Suomelan salissa. Lue puheenjohtajan pitämän esityksen sisältö pdf-dokumenttina tästä.
Marraskuun kuukausikokouksessa 4.11. kaikkien aikojen läsnäoloennätys. Lue puheenjohtajan pitämän esityksen sisältö pdf-dokumenttina tästä.
Joulukuun kuukausikokouksessa 2.12. oli paikalla 58 henkilöä. Lue puheenjohtajan pitämän esityksen sisältö pdf-dokumenttina tästä.