KILPAILUJA KOSKEVAT TIEDOTTEET
(punaisella korostetuista kohdista aukeaa linkki suoraan kuvaan, tiedotteeseen, sähköpostiosoitteeseen tai nettisivuille)

Kauden 2019-2020 kilpailut
Ready golf -ohjeet
Kilpailuihin ilmoittautuminen 

Doodle -ohjeet
Ei-jäsenten osallistumisoikeus kisoihin
Cerrado del Águilan tasoitusjärjestelmä
(vieritä tekstiä näytöllä alaspäin, jotta saat haluamasi jutun näkyviin)

Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu eri tavoin riippuen siitä, mikä taho hoitaa ilmoittautumisten vastaanoton ja lähtölistan laatimisen. Silloin kun Suomelan golfkerhon kisavastaava hoitaa itsenäisesti ilmoittautumisten vastaanoton, lähtölistan laatimisen ja tuloskorttien kirjoittamisen, tapahtuu ilmoittautuminen toistaiseksi doodlella.

Doodle-ilmoittautumisen hyödyt ovat siinä, että kisavastaavan ei tarvitse lukea yksittäisiä sähköpostiviestejä eikä tallentaa tietoja mihinkään vaan lähtölistan perustiedot tulevat virheettöminä excel-taulukkoon. Kisavastaavan ei myöskään tarvitse pitää kirjaa ilmoittautuneiden määrästä vaan hän voi tarkistaa reaaliaikaisen tilanteen vaikka puhelimellaan. Kisaan ei myöskään voi ilmoittautua, kun kaikki pelipaikat ovat menneet. Varapaikoille voi ilmoittautua sähköpostitse kisavastaavalle.

Kutsu Doodle-ilmoittautumiseen lähtee aina tasan kaksi viikkoa ennen kisaa sähköpostitse Suomelan jäsenrekisteristä niille, jotka ovat ilmoittaneet perustiedoissaan haluavansa golfkerhomme jäseniksi. Jos sähköpostiosoite on väärä tai poistunut käytöstä tahi jäsenrekisteristä puuttuu tuo kerhomerkintä, ei kutsua tule. Kilpailuun on kuitenkin mahdollista ilmoittautua linkistä, joka on golfkerhon nettisivuilla kalenterissa ko. kisapäivän kohdalla. Ei-jäsenet ilmoittautuvat aina tätä kautta kisoihin, joihin heillä on osanotto-oikeus (eli muut kisat kuin Suomelan mestaruuskisat ja Cerrado del Águilassa pelattavat kisat).

Doodle-kyselyn vastausohjeisiin voi tutustua tästä.

Kun kenttä hoitaa nämä tehtävät (esim. Lauro), toimitaan kentän antamien ohjeiden mukaisesti.

Kilpailujen lähtölistat löytyvät aina sivuiltamme “Kilpailut ja tulokset” -osiosta, linkki tässä  sekä kisapäivän kohdalta kalenteristamme

Ei-jäsenten osallistumisoikeus Suomelan golfkerhon kilpailuihin. Calanovan, El Chaparralin, La Calan ja Mirafloresin kentillä myös ei-jäsenet pääsevät mukaan kisoihin. Osallistumismaksu ei-jäseniltä on näissä kisoissa 10 euroa. Laurossa ei-jäsenillä on yhtäläinen oikeus osallistua kisoihin kuin Suomelan jäsenillä, Suomelan mestaruuskilpailut ovat kuitenkin puhtaasti jäsentenväliset. Cerrado del Águilan kisoihin ei-jäsenten ilmoittautuminen alkaa viikkoa myöhemmin kuin jäsenillä. Jäsenyyden todistat kisajärjestäjille voimassa olevalla Suomelan jäsenkortilla.

Cerrado del Águilan tiistaikisoissa on oma tasoitusjärjestelmänsä, koska kenttää on helpotettu pelaajille. Siitä johtuen tulokset eivät ole tasoituskelpoisia Suomessa. Suomelan muilla kentillä järjestetyissä kisoissa pelataan (Suomen tai Andalucian federaation) virallisella tasoituksella.
.

LÄHTÖLISTAT JA TULOKSET

Hankasalmi 17.7.2019 ja Suomelan kesäkisa

Hienossa säässä pelattiin mainio kisa. Miesten sarjassa parhaan tuloksen 81 lyöntiä teki Eero Rautio, naisten sarjassa Sirpa Kauppi, 94 lyöntiä. Miesten pistebogey-kisan voitti Antti Jokipii tuloksella 40 pistettä, naisten sarjan Sirpa Kauppi, 33 pistettä.

Naisten sarjan palkitut, Riitta Vuoksiala (vasemmalla, hopeaa), keskellä voittaja Sirpa Kauppi ja oikealla Hilkka Pomell (kolmas sija).

Lähimmäksi lippua kisan voitti Carl Johan Linden.

Miesten sarjan palkintosijoilla Eero Rautio, keskellä voittaja Antti Jokipii ja oikealla pronssia saanut Pekka Räisänen.

Pisimmän draivin löi Timo Rautio, vierellään Eero Rautio.

Tulokset löytyvät osoitteesta https://reg.nexgolf.fi/reg/tournaments.nxg?r=821

Copa de Suomela lopputulokset kausi 2018-2019

Suomelan 2019 mestaruuskilpailujen tulokset

Sunnuntaina 24.3.2019 pelatun kisan alkupuolella tihutti eikä tänään aurinkokaan paistanut. Kisat vietiin kuitenkin menestyksellä läpi väylillä 10-27.

Scratch-kisan voitti Petri Laitinen (keskellä) 80 lyönnillä. Vasemmalla kuvassa viime vuoden voittaja, nyt hopealle päässyt Kari Sairo, pronssia nappasi Pertti Hyppönen.

Naisten scratch-kisan voitti Leena Sairo 92 lyönnillä, hopealle tuli Lea Saarinen ja kolmanneksi Riitta Vuoksiala (oikealla)

Suomelan kisahistorian ensimmäisen holarin löi Pekka Kukkonen 5.2.2019 Cerrado del Águilan viikkokisassa väylällä 17. Onnittelut ja paikallaolleet kisakumppanit kiittivät kuohuvista !

Kolme kotkaa nähtiin Alhaurinissa 1.3.2019

Raimo Lindqvist, Eeva Näreaho ja Pertti Koivuniemi taituroivat eaglen Alhaurinin kisassa!

Cerrado del Águilan 26.2.2019 kisan voittajakolmikko Aarne Liimatainen (vasemmalla, pronssia), voittaja Maria Martin ja Pertti Koivuniemi

Cerrado del Águilan 12.2. kisan voittajakolmikko Riitta Vuoksiala (2.), keskellä voittaja Sirpa Kauppi ja Jukka Harikoski (3.)