Kamarikuoro

Vetäjän yhteystiedot:
Kari Alajuuma (+358 400 764 854, kamarikuoro@suomela.info)
Aika: ke klo 16:00-19:00
Paikka: Suomelan sali

Aurinkorannikon kamarikuoron omat kotisivut löytyvät osoitteesta
www.arkk.webnode.fi 

Aurinkorannikon kamarikuoro on Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolassa 12.1.2016 perustettu sekakuoro. Tarjoamme laaja-alaista tasokasta kuoromusiikkia silti sitoutumatta yksistään mihinkään tyylilajiin.

Kuoromme järjestää mahdollisuuden tasokkaaseen laulun harrastamiseen ja olemme mukana rikastuttamassa Aurinkorannikon omaa musiikkitarjontaa. Kuorosta muodostet­tavien erilaisten pienryhmien esiintymiset ja halukkuus vastata myönteisesti monenlai­siin esiintymistoiveisiin ovat kuoron johtavia toimintaperiaatteita.

Kuoro on Asociación Finlandesa Suomelan harrastuspiiri. Järjestämme itse omia kon­sertteja ja muita aktiviteetteja niin Aurinkorannikolla kuin muuallakin ja esiinnymme erilaisissa Suomelan järjestämissä tilaisuuksissa.

Kuoron erityisenä tavoitteena voidaan mainita yhteyksien luominen laajalti Espanjassa asuvaan suomalaisväestöön. Sen lisäksi pyrkimyksenämme on toteuttaa hankkeita, joi­den välityksellä saamme yhteyden myös Espanjan kantaväestöön. Esimerkkeinä niistä voidaan mainita yhdessä katolisen seurakunnan kanssa joulun ja pääsiäisen aikoihin Fuengirolan pääkirkolla järjestetyt kirkkotapahtumat, Helmikuussa 2018 kuoro konser­toi ja vieraili Teneriffan suomalaisten luona Puerto de la Cruzissa.

Kuoro on kunnioittanut Suomen itsenäisyyden juhlavuotta 2017 tuottamalla äänilevyn, jossa on edustava valikoima Toivo Kärjen kuorolauluja. Tämä ”Kulkurin iltatähti” levy on hyväksytty virallisena tuotteena osaksi Suomi 100 vuoden tapahtumia. Onhan Kärki kansan rakastama säveltäjämestari, joka on musiikillaan tavoittanut erityisen kosketta­vasti perimmäisen suomalaisen sielunmaiseman.

Kuoroharjoituksia pidämme talvikaudella loka – maaliskuussa keskiviikkoisin klo 16 Suomelan salissa, osoite Calle Camino de Canteras 49, 29640 Fuengirola

Kamarikuoro

Donna Tapanero -tuotemerkin luonnonkosmetiikka-alan tuotteiden esittely. Fuengicon Oy:stä Irene ja [...]

Tarifa on pienimuotoinen kaupunki Cádizin maakunnassa Andalusiassa Espanjan eteläisimmällä rannikolla. [...]

Cerrado del Águilan viikkokilpailu

helmikuu 19 @ 10:30 - 17:30

Cerrado del Águila 19.2.2019 kisan lähtölista Kyseessä on parikilpailu pistebogey [...]

Canastan peluuta

helmikuu 19 @ 18:00 - 22:00

Peli-isäntänä Jukka Erkko