Mikä Suomela on?

Asociación Finlandesa Suomela on Aurinkorannikolla lyhyemmän tai pitemmän aikaa viipyville suomalaisille perustettu oma yhdistys. Se järjestää jäsenilleen monipuolista toimintaa yli 30 harrastuspiirissä.

Yhdistys toimii aktiivisesti talvikausina lokakuun alusta maaliskuun loppuun. Suomelasta löydät aina samanhenkistä seuraa!

Suomelan kirjastossa on noin 6000 kirjaa lainattavaksi ja toimintakuukausina ilmestyvä Suomelan Sanomat kertoo kotisivujen ohella lähemmin yhdistyksen toiminnasta.

Jäsenmaksut
(kausi 1.10 – 30.9)

Jäsenmaksu 35€/kausi  tai 15€/kk
Opiskelijajäsenmaksu 15€/kausi
Perhejäsenyys 80€/kausi tai 40€/kk (2 aikuista+ alle 20 v lapset)
Ainaisjäsenmaksu 350€

LATAA JÄSENTIETOLOMAKE TÄSTÄ

Näin liityt jäseneksi

(Voit ladata ja tulostaa jäsentietolomakkeen etukäteen tästä linkistä )

1. Tuo täytetty lomake ja jäsenmaksu tilisiirrolla Suomelan tilille (lisätietoa alla) tai käteisellä/maksukortilla Suomelan toimistolle (avoinna ma ja ke klo 11-14, karttatiedot löytyvät sivun alareunassa) tai Aurinkorannikonkeskukseen (Osoite Edif. Nuriasol, Calle Francisco Rivera Paquirri 21, Los Boliches, avoinna klo 9-15)

2. Saat Suomelan toimistolta jäsenkortin, joka oikeuttaa osallistumaan harrastuspiireihin sekä saamaan alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Tilisiirtona maksaminen:

Maksun saaja: Suomela Asociación Finlandesa
Tilinumero: ES16 3058 0822 7127 2001 5807 (sähköisesti maksettaessa ilman välilyöntejä)
BIC-SWIFT-koodi: CCRIES2A
Pankki: Cajamar Fuengirola.

Lisätietoihin: Jäsenmaksun tyyppi (kausi, kuukausi, opiskelija, perhe-kausi, perhe-kk, ainais) ja nimesi (tai kaikki nimet jos perhe kyseessä).